Ekm

Okulumuzda öğrencilerimiz için 30/10/2014 tarihinde tiyatro gösterisi yapıldı.

Okulumuzda yapılan tiyatro gösterisi öğrencilerimizin büyük beğenisini kazandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim 2013 te 91.yılını coşkuyla-gururla kutladığımız Cumhuriyet Bayramı´nda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aile Birliği’ seçimleri 26 Ekim Pazar günü yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Okul Müdürümüz Ersan ER‘Geçen sene başarılı çalışmalarıyla bizlere destek olan Okul Aile Birliği üyelerimize çok teşekkür ediyor, yeni seçilecek ekibe şimdiden başarılar diliyorum.’ dedi.

Tem

Okullar Hayat Olsun Projesi ile Okulumuzda Bilgisayar İşletmenliği kursu açıldı. Okulumuzundan 25 öğrencinin katılımıyla açılan kursumuz devam etmekte olup,kurs sonunda kursiyerlerimize M.E.B. onaylı sertifika verilecektir.

Haz

2013-2014 eğitim-öğretim yılını tamamladık.Hedefi olan, planlı, verimli ve disiplimli çalışmayı ilke edinen öğrencilerimiz çalışmalarının semeresini aldılar. Bazı öğrencilerimiz ise istenen performansı ortaya koyamamış olabilirler. Ancak yaz tatili eksikliklerini kapatmak için öğrencilerimize büyük fırsat olacaktır.