ERSAN ER - OKUL MÜDÜRÜ

ÖZGEÇMİŞ

15/08/1976 Giresun / Şebinkarahisar -Tepeltepe Köyü´nde doğdum. İlkokulu ; Tepletepe İlkokulu´nda,ortaokulu;  Şebinkarahisar İmam-hatip Lisesi´nde,liseyi;  Giresun İmam-Hatip Lisesi´nde,Üniversiteyi ; İstanbul Üniversitesi  Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde okudum.Tezsiz Yüksek lisansı; İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü´nde okudum. Yüksek Lisansı ise ; Nişantaşı Üniversitesi´nde   İşletme Yönetimi ve Denetimi alanında  yapmaktayım.

Görev yerlerim; Kağıthane Anadolu İmam-Hatip Lisesi´ne öğretmen olarak 12/09/2003 tarihinde atandım.31/03/2005-31/03/2006 yıllarında Gaziantep /İslahiye İmam Hatip Lisesinde yedek subay öğretmen olarak  askerliğimi yaptım.Askerlik dönüşü aynı okulda öğretmen olarak görev yaptım. 05/10/2007 tarihinde Kağıthane Anadolu İmam-Hatip Lisesi´ne Müdür Yardımcısı olarak atandım.İsteğe bağlı olarak Başakşehir Ticaret Meslek Lisesi´ne 20/07/2011 tarihinde Müdür Yardımcısı olarak atandım.İsteğe bağlı olarak Esenler  Ticaret Meslek Lisesi´ne 23/03/2012 tarihinde Müdür Baş  Yardımcısı olarak atandım.22/11/2013 tarihinde  Başakşehir Güvercintepe Ortaokulu´na Müdür olarak atandım.Görevim devam etmekte olup evli ve bir çocuk babasıyım.

.