Okulumuz Beslenme Dostu Okul Projesi

Günümüzde değişen yaşam tarzı beslenme şekillerimizin değişmesine sebep olmaktadır. Sağlıksız tüketime dayanan beslenme alışkanlıkları hızla yayılmaktadır. Bu durum en çok çocukların ve gençlerin sağlıklarını olumsuz yönde etkileyerek sağlık sorunlarına yol açmaktadır.

Okulumuz  "Beslenme ve Sağlık Projesi" ile küçük yaşlardan itibaren sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaları sağlanmaya çalışılmaktadır. Sağlıklı beslenme ve hareketli hayat programı ile okulumuz obezite ile mücadele etmeye çalışmaktadır.

Okulumuzda oluşturduğumuz "Beslenme ve Sağlık" köşesi ile öğrencilerimizin sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam konularında duyarlılığının arttırılması, yeterli ve dengeli beslenme konusunda bilinçlendirilmeleri amaçlanmıştır.

bslnmbslnmbslnmbslnm

Yayın: 28.04.2015 - Güncelleme: 01.06.2015 10:29 - Görüntülenme: 2390